2014. június 15., vasárnap

NOTD | Isten éltesse az Édesapákat!

Sziasztok!

Nézzétek el nekem, hogy az utóbbi napokban ismét eltűntem, de egyszerűen annyira leköt a VB, hogy este már semmi másra nincs időm, napközben meg elmegy az idő a napi teendők elvégzésével, vizsgákra való készülődéssel.
De a mai bejegyzést semmiképp sem hagyhattam ki, mert ma van az Édesapák Napja. Magyarországon és Erdélyben még nem olyan elterjedt ünnep, de június harmadik vasárnapja az Édesapák napja. Bevallom, eddig én sem tudtam a pontos időpontot, most is a júniusi körömkihívás egyik témája miatt néztem utána.




Az Édesapák napját a 20. századtól kezdték ünnepelni, az anyák napja párjaként. A világon számos elterjedt dátum van, de ahogy én láttam, a legelterjedtebb a június harmadik vasárnapja. Bővebben a Wikipédián olvashattok róla.

Mint az előbb említettem, eddig a pontos dátumot én sem tudtam, ma viszont felköszöntöttem Édesapámat, aki szintén nem tudott erről a napról. Mondanom sem kell, hogy mennyire meghatódott. Ő amúgy is elég érzelmes lélek (ezt minden bizonnyal tőle örököltem ). Látni a szemében a meghatódottságot, boldogságot, szeretetet, leírhatatlan élmény!♥♥ Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy hogyha teheti, köszöntse fel, hívja fel az édesapját! Higgyétek el, pár szó is hatalmas ajándék lesz neki! :)

Egyúttal a Manna kihívásának nude témájára is ezt a manikűrt szántam. Tudom, hogy inkább barack, mint nude, de  nude lakkjaimat nagyon gyakran használom, ezt a barack lakkot viszont nem kedvelem nagyon, így csak ritkán kerül elő. :)


A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből