2015. november 15., vasárnap

NOTD | #PrayForParis, #PrayForWorld

Sziasztok!

Ezt a manikűrt ma készítettem. Még mindig nehezen fogom fel a péntek éjjel történteket. Ami még jobban fáj, az az, hogy terroristák egyik célja, miszerint egymásnak ugrasszák Európa népét, nagyobb sikerrel járt, mint azt hittem volna. Rengeteg "Úgy kellett a franciáknak", "Miért segítsünk, nekik köszönhetjük Trianont" és hasonló hangvételű szörnyűségeket olvastam. Hihetetlen a számomra, hogy vannak olyanok, akik még mindig franciákat, magyarokat, románokat, keresztényeket is muszlimokat lát ártatlan emberek és terroristák helyett, holott egyik sem zárja ki magát. Ma már tudjuk, hogy az egyik robbantó francia állampolgár volt.




Imádkozzunk ne csak Párizsért, az elhunyt emberekért és családtagjaikért, hanem a terrortámadások eddigi áldozataiért és egy biztonságosabb jövőért is.


A manikűr elkészítéséhez az Essence Wild White Ways lakkját, illetve víz- és akrilfestékeket használtam.

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből