2016. december 12., hétfő

Személyes | Kowalsky Meg a Vega koncert


Sziasztok!

A mai első bejegyzésben egy régi elmaradásomat szeretném pótolni. Még augusztusban, Moldvába költözés előtt sikerült barátnőmmel elcsípnünk egy Kowalsky meg a Vega koncertet.

Az elmúlt két évben mindig voltam az EMI táborban, hisz rendszerint itt találkoztunk Cinccel. Viszont idén nem tudott eljönni, így én is úgy gondoltam, hogy nem megyek a fesztiválra... aztán ahogy az lenni szokott, az Élet átírta a forgatókönyvet.^^

A tavalyi Kowalsky koncerten ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot, sőt, egyik nagyon kedves barátnőm lett. Azt hiszem, ő is linkelte át az EMI idei programját is. Rögtön meg is beszéltük, hogy együtt fogunk elmenni a koncertre.
Sajnos egy órával később tudtunk csak indulni, ráadásul eső is rákezdett, így autóval is csak lassabban tudtunk haladni. Mire a karszalagot is megvettük, már lejárt az első szám. Ennek ellenére szépen előre furakodtam az első sorba. A következő számnál már kezdett is nagyobb szemekben esni az eső.

A Tusványosból tanulva, most volt nálam esőkabát, így legalább nem bőrig áztam, csak bokáig úsztam a vízben, de ez sem tántorított el attól, hogy teli torokból énekeljem a számokat. Sajnos az eső nem hagyott alább, így Kowáék kénytelenek voltak megszakítani a koncertet.

Forrás

A közönség viszont nem nagyon akart továbbállni. Aki tudott, beállt a legközelebbi sátor alá, és várta, hogy folytassa. Mi egy fa alatt próbáltunk menedéket keresni, aztán egy egyedül ácsorgó pasi ernyője alá is bekérezkedtünk. Aztán mmikor egy nagyon kicsit csendesült, elsőkként álltunk visza a színpad elé, aztán lassan jöttek mások is, kb negyed óra múlva pedig folytatták Kowáék.

Sajnos, a viharnak köszönhetően elég rövidke lett - Kowa meg is jegyezte, hogy idén nyáron nem először mossa el eső koncertjüket, de ilyen vihar, mint Gyergyóban, még nem volt -, ennek ellenére nagyon örülök, hogy idén is sikerült őket élőben is meghallgatnom.

Forrás

A koncert nem múlhatott úgy el, hogy személyesen is ne találkozzak a fiúkkal. A dedikálás, fotózkodás valószínűleg a koncert előtt volt, vagy a vihar miatt koncert utánról eltörölték, de nekem sikerült leszólítanom Jimmy-t, ő meg mondta, hogy menjünk hátra. Igen ám, de ugye oda nem engednek, szerencsére az egyik őr fül- és szemtanúja volt mikor Jimmy mutatta, hogy menjünk hátra, így vele be tudtunk menni.

Hátul tudtam beszélgetni a srácokkal, most is nagyon aranyosak voltak, annyit nevettünk! Párszor ránk is szóltak, mert a háttérben felvétel is készült. Robival még selfiet is készítettünk.


Nagyon remélem, 2017-ben is sikerül eljutnom egy koncertjükre. :3
Nektek melyik az az előadó, akinek legszívesebben jár(ná)tok a koncertjeire?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből