2017. január 14., szombat

Személyes | Segítségeteket kérjük

Forrás

Kedves olvasóim, blogbarátaim!

Január 9-én a szomszéd faluban, Külsőrekecsinben álú ás tanító kollégám családi háza leégett. Hála a Jóistennek a négy gyermek és a szülők is megúszták sérülések miatt. Sajnos a ruháik, irataik, bútoraik, minden, amit egy életen át építettek és gyűjtögettek, mind a tűz martalékává váltak.

Nem szoktam ilyesmit kérni, pláne nem ezen a felületen, de most minden kedves olvasómat arra kérném, ha tehetik, segítsenek adományokkal.
Kollégám, felesége és a három kisgyerek jelenleg a Külsőrekecsini Magyar Házban kaptak szállást, a legnagyobb fiú Csíkszeredában tanul, így ő az ottani kollégiumban lakik.

Itt bemutatom a KEMCSE (Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület) elnöknője, Horváth Zoltánné Zsuzsa levelét.


Csíkszeredában is szerveznek gyűjtést, Darvas Kozma József címzetes esperes úr blogján értesített minket arról, hogy január 22-én gyűjtés lesz a plébánián, illetve a romániai adományokat a plébánia számlaszámára is lehet utalni.

Isten fizessen meg minden segítséget!

Szép napot,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből