2018. március 7., szerda

Teszt | BPS fekete zselé és kétvégű ecset


Sziasztok!

Ma két olyan terméket szeretnék nektek bemutatni, amit a BPStől kaptam tesztelésre.





Már régóta szerettem volna egy ékony s egy lapos ecsetet, akrill festékekhez, ezért nagyon megörültem, mikor lehetőségem volt 2in1 megszerezni. Aztán mire megérkezett, már elfelejtettem, hogy miért is rendeltem meg, és befogtam zselézni. :D



A fenti képen egy rétegben látható, míg az alsó képen két rétegben. Ha úgy esett rá a fény, néha még két rétegben sem fed teljes mértékben, de valószínűleg azért van, mert vékony rétegekkel dolgoztam.
Amúgy a zselé 5ml-es műanyak tégelyben van, több színben is kapható, én tavaly a lilát is kipróbáltam, illetve a linken a fekete és fehér szín közül lehet válsztani.


A zselé azt ígéri, leoldható. Picit megreszelve a tetéj, majd alufóliás leoldó módszert használva tényleg le tudtam oldani.




Nagyon szeretek ezzel az ecsettel dolgozni, mióta megvan, csak ezt használom zselé felviteléhez. Eddig egyszer használtam díszítésre is. A három körmömre három különféle port használtam, majd az elválasztásnál fehér zselével használtam díszítő motívumokat. Imádtam hordani a lenti manikűrt. :)




Born Pretty Store weboldalán még számos, zselé és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a BPS nyomdalemezeit?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből